Ştefan Hruşcă susţine două concerte "Leru-i Ler", la Bucureşti, pe 14 decembrie - VIDEO

Ştefan Hruşcă susţine două reprezentaţii ale spectacolului "Leru-i Ler", în Sala Mare a Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, pe 14 decembrie, de la ora 17.30 şi 20.00, ca urmare a vânzărilor mari de bilete şi a cererii publicului.

239 afișări
Imaginea articolului Ştefan Hruşcă susţine două concerte "Leru-i Ler", la Bucureşti, pe 14 decembrie - VIDEO

Ştefan Hruşcă susţine două concerte "Leru-i Ler", la Bucureşti, pe 14 decembrie (Imagine: Vlad Chirea/ Arhiva Mediafax Foto)

Supranumit "Dascălul de colinde", Ştefan Hruşcă revine an de an în România pentru întâlnirea cu publicul şi pentru a duce mai departe obiceiul colindului, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Anul acesta, interpretul va susţine alte 21 de concerte în ţară. Turneul va începe, pe 9 decembrie, la Buzău, şi va ajunge - printre altele - la Ploieşti, Tulcea, Constanţa, Braşov, Deva, Cluj-Napoca, Cristian, Iaşi, Suceava şi Piatra Neamţ. Ultimul concert din această serie este programat să aibă loc pe 28 decembrie, la Galaţi.

Din repertoriul ales de interpretul în vârstă de 57 de ani vor face parte piese clasice, precum "Florile Dalbe", "Trei Păstori", "Afară Ninge Liniştit", "Linu-i Lin", "Sfântă-i Sara de Crăciun", şi de pe noul său album, "Cântece de acasă".

Biletele pentru reprezentaţia de la Bucureşti, din data de 14 decembrie, programată pentru ora 17.30, costă 80 de lei, 120 de lei şi 160 de lei şi pot fi cumpărate începând de joi, din magazinele reţelei Biletoo.ro, de la agenţia de bilete ale Teatrului Naţional Bucureşti. De asemenea, acestea pot fi achiziţionate şi online, de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici