Surpriza primită de Jennifer Lopez de la iubitul Ben Affleck

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, Ben Affleck i-a făcut cadou iubitei sale, Jennifer Lopez, un videoclip pentru piesa ei "On My Way" pe care l-a realizat chiar el.

3845 afișări
Imaginea articolului Surpriza primită de Jennifer Lopez de la iubitul Ben Affleck

Surpriza primită de Jennifer Lopez de la iubitul Ben Affleck

Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52) au avut în urmă cu aproape două decenii o relaţie timp de doi ani şi chiar şi-au anunţat logodna în 2002, însă nunta prevăzută pentru 2003 a fost anulată.

Motivul principal al despărţirii celor doi au fost neînţelegerile legate de contractul prenupţial pe care JLo i-l propunea. După 18 ani, din vara anului 2021, cei doi formează un cuplu.

Pe 14 februarie, Ben a dorit să-şi demonstreze dragostea printr-un videoclip pe care el însuşi l-a regizat pentru piesa "On My Way", interpretată de Jennifer Lopez în filmul "Marry Me" şi pentru care a folosit imagini din viaţa lor reală.

"Voi împărtăşi cu voi ceva foarte special şi personal, pe care în mod normal nu l-aş împărtăşi decât prietenilor apropiaţi", a scris JLo, postând pe site-ul său clipul primit de la Ben de Ziua Îndrăgostiţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici