Târgul Anticarilor, de vineri până duminică, în Capitală

Un număr de peste 100 de anticari din toata ţara vor participa, vineri, sâmbătă şi duminică, la cea de-a VII-a ediţie a Târgului Anticarilor, organizat în parcul Obor din Capitală şi la parterul Centrului Administrativ al Sectorului 2.

282 afișări
Imaginea articolului Târgul Anticarilor, de vineri până duminică, în Capitală

Târgul Anticarilor, de vineri până duminică, în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Primăriei Sectorului 2, târgul va prezenta diferite obiecte de artă - cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică etc.

Astfel, în parcul Obor, în corturi special amenajate, dar şi la Galeria "Dialog" de la parterul Centrului Administrativ al Sectorului 2, iubitorii de frumos vor avea posibilitatea să admire sau să cumpere de la anticarii pasionaţi obiecte vechi şi exponate de valoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici