Târgul de carte Kilipirim, între 28 octombrie şi 1 noiembrie, în Bucureşti

Cea de-a XX-a ediţie a Târgului de carte Kilipirim va avea loc între 28 octombrie şi 1 noiembrie, între orele 10.00 şi 21.30, la Unirea Shopping Center din Bucureşti.

2887 afișări
Imaginea articolului Târgul de carte Kilipirim, între 28 octombrie şi 1 noiembrie, în Bucureşti

Târgul de carte Kilipirim, între 28 octombrie şi 1 noiembrie, în Bucureşti

Săptămâna viitoare, în Capitală, debutează o nouă ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim. Evenimentul va avea loc din nou la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie, zilnic între 10.00 şi 21.30, intrarea fiind liberă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Vă aşteptăm, cu mic, cu mare, la ediţia din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, să descoperiţi ofertele expozanţilor. Nu contează din ce direcţie veniţi înspre noi, suntem aproape: Unirea este locul unde au staţii nu mai puţin de 30 de linii RATB şi zona de intersectie METROREX. Încă o dată, dorim să le mulţumim prietenilor noştri fideli, expozanţi şi cititori, pentru că ne sunt alături încă din 1994, când a fost creat conceptul evenimentului", a declarat Louisa Udrescu, organizator.

Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta unora dintre cele mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All sunt doar o parte dintre editurile ale căror oferte pot fi regăsite la Kilipirim. Sute de titluri la standul fiecărui expozant şi reduceri substanţiale de preţuri, de până la 90%.

De asemenea, vor participa colecţionari cu produse de colecţie şi negustori de antichităţi care expun la Kilipirim obiecte cu poveşti fascinante - preţurile depind de abilităţile de negociere ale fiecăruia.

În paralel, se va desfăşura Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare "A Noua Dimensiune", unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice şi pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în acest format în 2005, Kilipirim, ajuns la cea de a XX-a ediţie, este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală, fiind nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina de Facebook a Kilipirim: https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici