Tariq Syed, la conducerea posturilor tematice ale Antenna Group, între care şi Kiss TV din România

Tariq Syed a fost numit Managing Director al televiziunilor tematice ale companiei Antenna Group din Grecia, care deţine şi postul muzical Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM din România.

141 afișări
Imaginea articolului Tariq Syed, la conducerea posturilor tematice ale Antenna Group, între care şi Kiss TV din România

Tariq Syed, la conducerea posturilor tematice ale Antenna Group, între care şi Kiss TV din România (Imagine: Shutterstock)

Potrivit broadbandtvnews.com, Tariq Syed a fost numit Managing Director atât al televiziunilor tematice deţinute de Antenna Group, cât şi al operaţiunilor digitale ale acestei companii.

Din noua poziţie, Tariq Syed va coordona toate investiţiile în operaţiunile digitale ale Antenna Group şi se va ocupa de dezvoltarea televiziunilor tematice în ţările în care grupul este deja prezent. De asemenea, Syed va fi responsabil de extinderea operaţiunilor TV tematice ale grupului grec în noi teritorii.

"Numirea în această funcţie (a lui Tariq Syed, n.r.) demonstează strategia noastră continuă de dezvoltare", a declarat Pete Smith, Managing Director al companiei Antenna Group.

Înainte de a se alătura Antenna Group, Tariq Syed a ocupat, începând din ianuarie 2011, funcţia de Managing Director pentru Europa Centrală la Universal Networks International, fiind responsabil de extinderea televiziunilor deţinute de NBC Universal în această regiune, inclusiv în România.

Înainte de această funcţie, Tariq Syed a fost vicepreşedinte al diviziei internaţionale de business în cadrul NBC Universal. El şi-a început cariera la British Telecom.

Grupul german de media ProSiebenSat.1 a anunţat pe 23 decembrie 2013 că a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Odată cu achiziţia acestor staţii din România, Antenna Group din Grecia a intrat pe piaţa audiovizualului din România. Achiziţia acestor operaţiuni face parte din strategia Antenna Group de intrare şi de dezvoltare pe noi pieţe din sud-estul Europei, după cum a declarat la momentul respectiv Theo Kyriakou, CEO al Antena Group, citat de broadbandtvnews.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici