Tatiana Stepa a fost înmormântată

Cântăreaţa de muzică folk Tatiana Stepa, decedată vineri dimineaţă, în urma unei lungi lupte cu un cancer de col uterin, a primit, luni, ultimele sale aplauze, la cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost înmormântată, pe Aleea Artiştilor.

585 afișări
Imaginea articolului Tatiana Stepa a fost înmormântată

Tatiana Stepa a fost înmormântată (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Slujba de înmormântare a fost ţinută la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală, începând cu ora 13.00. Timp de aproape două ore, circa 150 de apropiaţi - prieteni şi rude -, colegi de breaslă şi admiratori au luat parte la comemorarea artistei, decedată la vârsta de doar 46 de ani.

Apoi, convoiul funerar a petrecut-o pe Tatiana Stepa pe ultimul drum, către Cimitirul Bellu, unde a sosit în jurul orei 15.00. Acolo, artista era aşteptată de încă circa 50 de persoane.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost aşezat în locul de veci, situat pe Aleea Artiştilor, în aplauzele celor veniţi pentru a-i aduce cântăreţei un ultim omagiu. De asemenea, mormântul a fost înconjurat de zeci de coroane şi sute de flori.

Anterior, sâmbătă şi duminică, numeroase persoane şi-au luat rămas bun de la cântăreaţă la Ateneul Român, unde a fost depus sicriul acesteia.

Tatiana Stepa ar fi trebuit să susţină un recital la Festivalul Naţional de Folk şi Baladă "Poarta Sărutului", care începe luni, la Târgu-Jiu. Evenimentul va fi, astfel, organizat în memoria artistei.

Cântăreaţa de muzică folk Tatiana Stepa a murit din cauza unui cancer de col uterin, vineri dimineaţă, la Spitalul Militar Central din Capitală. Ea a fost diagnosticată cu această boală în urmă cu cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici