Televiziunea americană AMC se va lansa şi în format HD, din 6 decembrie, în România

Televiziunea americană AMC a anunţat, joi, că, începând din 6 decembrie, programele sale vor fi disponibile şi în format High Definition (HD), în România.

514 afișări
Imaginea articolului Televiziunea americană AMC se va lansa şi în format HD, din 6 decembrie, în România

Televiziunea americană AMC se va lansa şi în format HD, din 6 decembrie, în România

Una dintre cele mai populare şi premiate mărci din istoria televiziunii mondiale, AMC a debutat în România pe 5 noiembrie 2014.

În decursul unui an, AMC a lansat nouă seriale în premieră exclusivă, printre care "Fear the Walking Dead", care a doborât toate recordurile, "Breaking Bad" şi "Half and Catch Fire", informează televiziunea.

De asemenea, la televiziunea AMC au fost difuzate primele trei serii de top din reţeaua de cablu, din toate timpurile, la nivel internaţional: "Fear the Walking Dead", pe primul loc, "Better Call Saul", pe locul al doilea, şi "Into the Badlands", pe locul al treilea. Toate aceste seriale de succes au avut premiera la AMC SUA în 2015, fiind difuzate şi în România, de aceeaşi televiziune.

Totodată, AMC a anunţat, recent, că va difuza noi serii originale exlusive pentru telespectatorii din România în 2016. Următorul pe listă este "The Night Manager", cu actorul Hugh Laurie în rolul principal, programat pentru începutul anului următor.

De asemenea, în 2016, în România, la AMC vor debuta exclusiv "Fear the Walking Dead", sezonul al doilea, "Humans", sezonul al doilea, şi cel de-al treilea sezon din "Halt and Catch Fire", toate simultan cu premierele din Statele Unite.

AMC Networks Internaţional (AMCNI) - Europa Centrală, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este una dintre cele mai importante companii internaţionale din domeniul difuzării şi distribuţiei de televiziune cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.

În prezent AMCNI - Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune din patru genuri diferite: sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; divertismentt: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Film Mania, Filmcafe şi Film+.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici