Televiziunea Digi Sport se lansează pe 23 iulie

Televiziunea sportivă Digi Sport, operată de compania de cablu RCS&RDS, se va lansa pe 23 iulie, când va transmite, în direct şi în exclusivitate, meciul retur de calificare în Europa League Steaua Bucureşti - UJPEST Budapesta, informează compania.

193 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Digi Sport se lansează pe 23 iulie

Televiziunea Digi Sport se lansează pe 23 iulie

Transmisiunea meciului Steaua Bucureşti - UJPEST Budapesta va fi precedată de o emisiune care-l va avea ca invitat special pe Cristian Ţopescu şi care va reuni specialişti din zona sportului şi sportivi.

Totodată, începând din 23 iulie, noua televiziune sportivă Digi Sport va difuza transmisiuni în direct din fotbal, motociclism, handbal, baschet, tenis, dar şi din alte sporturi interne şi competiţii internaţionale. Digi Sport va emite 24 ore din 24.

"Digi Sport este un proiect care s-a vrut a fi un post TV în care vedeta principală să fie sportul de calitate. Pe Digi Sport telespectatorul va putea urmări transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive din lume. Digi Sport este dedicat 100% pasionaţilor de spectacol sportiv de calitate", a declarat Teo Avramescu, Director Departament Sport Digi Sport.

Grila de programe a Digi Sport va cuprinde şi emisiuni de ştiri cu informaţii din competiţiile interne şi internaţionale, emisiuni de sinteză şi emisiuni dedicate pasionaţilor de sport.

La lansare, Digi Sport va putea fi recepţionat pe teritoriul întregii ţări, fără costuri suplimentare, de către cei care au achiziţionat unul din serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu ale RCS & RDS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici