Televiziunea Digi Sport va avea, începând de sâmbătă, o nouă identitate vizuală

Digi Sport, televiziunea de sport deţinută de RCS & RDS, va avea începând de sâmbătă o nouă identitate vizuală, care marchează trei ani de la lansarea postului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1042 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Digi Sport va avea, începând de sâmbătă, o nouă identitate vizuală

Televiziunea Digi Sport va avea, începând de sâmbătă, o nouă identitate vizuală (Imagine: digisport.ro)

Noile elemente vizuale sunt în acord cu actualul conţinut al televiziunii şi cu tehnica implicată în transmiterea conţinutului către abonaţii Digi TV. Noua grafică este elegantă, dinamică şi de înaltă calitate vizuală, se spune în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, de la prima emisie şi până în prezent, Digi Sport a difuzat din ce în ce mai multe competiţii sportive premium, a transmis aceste competiţii în cea mai mare parte în exclusivitate şi le-a difuzat digital şi HD. Telespectatorii au putut urmări şi urmăresc în continuare pe cele trei canale din pachetul Digi Sport, dintre care două şi în variantă HD: Liga 1 din România, Premier League din Anglia, Primera Division din Spania, Serie A Italia, Formula 1, Moto GP, tenis, atletism, handbal, baschet, hochei, box, gimnastică, judo, polo etc.

Tot pentru a marca aniversarea sa, Digi Sport le oferă telespectatorilor săi următoarele trei sezoane (august 2012 - mai 2015) ale celor mai titrate competiţii fotbalistice din lume, UEFA Champions League şi Europa League.

"Telespectatorii Digi Sport sunt alături de noi de trei ani (...) Vrem să îi răsplătim cu două supercompetiţii, care încep în această lună şi pe care le vom transmite în direct inclusiv online, pe www.digisport.ro şi pe m.digisport.ro. Deci vor putea viziona aceste competiţii nu numai abonaţii Digi TV, ci şi toţi abonaţii la internet fix şi mobil ai RCS & RDS", spune George Dobre, redactor-şef Digi Sport.

Televiziunile Digi Sport şi Digi Sport Plus s-au lansat în anul 2009. Un an mai târziu, a fost lansat Digi Sport HD. În 2011, televiziunile de sport ale RCS&RDS au primit denumirile Digi Sport 1, Digi Sport 2 şi Digi Sport 3. În 2012, a fost lansat cel de-al doilea canal în format HD - Digi Sport 2 HD.

RCS & RDS este una dintre cele mai importante companii de telecomunicaţii din România. RCS&RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este, totodată, unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.

În afară de televiziunile de sport Digi Sport, RCS&RDS deţine şi televiziunea de ştiri Digi 24 HD, canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informaţii despre ofertele şi serviciile companiei) şi televiziunile de filme Digi Film 1 şi Digi Film 2. De asemenea, RCS&RDS este acţionar la Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici