Televiziunile TV 1000 şi Viasat History vor avea, din 29 aprilie, un nou look

Televiziunile din portofoliul companiei internaţionale Modern Times Group (MTG) - între care Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature şi TV 1000, care emit şi în România - vor avea din 29 aprilie o nouă imagine.

620 afișări
Imaginea articolului Televiziunile TV 1000 şi Viasat History vor avea, din 29 aprilie, un nou look

Televiziunile TV 1000 şi Viasat History vor avea, din 29 aprilie, un nou look (Imagine: Shutterstock)

Potrivit broadbandtvnews.com, Modern Times Group (MTG) a anunţat rebrandingul numeroaselor sale televiziuni pay TV (cu plată, n.r.), începând din 29 aprilie.

Astfel, toate televiziunile de documentare (Viasat) şi cele de filme (TV 1000) ale MTG vor avea un nou look, care va fi vizibil la nivel internaţional.

Potrivit companiei, toate televiziunile MTG vor primi în cadrul acestui proces de rebranding noi logouri, noi imagini on-air şi noi identităţi off-air.

Noile logouri şi noile imagini au fost optimizate pentru orice dispozitiv şi pentru orice suport de vizionare.

Televiziunile care vor fi vizate de procesul de rebranding sunt cele de documentare, respectiv Viasat Explore (cunoscut până în prezent ca Viasat Explorer), Viasat History, Viasat Nature şi Viasat Crime, dar şi cele de filme - TV 1000, TV 1000 Action şi TV 1000 Kino.

"Am investit într-un conţinut mai bun şi difuzăm mai multe programe în premieră la nivel european pe televiziunile noastre. Noua şi incitanta imagine reflectă noua identitate a televiziunilor noastre şi conţinutul de înaltă calitate pe care îl difuzăm", a declarat Karin Heijink, vicepreşedinte al diviziei Pay TV din Estul Europei în cadrul companiei Modern Times Group.

Ea a precizat că, în prezent, din ce în ce mai multe persoane vizionează programele difuzate de MTG de pe dispozitive mobile. Astfel, procesul de rebranding a fost "un pas natural" pentru a îmbunătăţi experienţa de vizionare a acestor programe.

Modern Times Group este principalul operator de televiziune din Scandinavia şi ţările baltice. Televiziunile din portofoliul MTG sunt distribuite în 32 de ţări, din Europa Centrală şi de Est, Asia, Africa şi SUA, fiind disponibile în peste 92 de milioane de locuinţe.

În România, televiziunile din portofoliul Modern Times Group sunt distribuite de societatea Veloce Net SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici