„The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert” va fi disponibil pe mai multe platforme de streaming

Ultima performanţă live a trupei a fost mixată în stereo şi Dolby Atmos pentru prima data şi va fi disponibilă pe mai multe servicii de streaming.

183 afișări
Imaginea articolului „The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert” va fi disponibil pe mai multe platforme de streaming

Legendarul show de pe acoperiş al trupei The Beatles din 1969 va ajunge mâine, 28 ianuarie, pe mai multe servicii de streaming, printre care Apple Music şi Spotify.

Concertul, neanunţat la acel moment, a avut loc deasupra sediului Apple Corps din Savile Row din Londra, marcând ultima performanţă publică a carierei lui Fab Four.

Potrivit unui comunicat de presă, sunetul complet al spectacolului de pe acoperiş al trupei The Beatles a fost mixat în stereo şi Dolby Atmos ,pentru prima dată, de Giles Martin şi Sam Okel, notează New Musical Express.

Duminica aceasta, 30 ianuarie, se împlinesc 53 de ani de la spectacolul emblematic, cinematografele IMAX din Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie sărbătorind acest eveniment cu câteva proiecţii din concert. Totodată, spectatorii vor putea urmări şi un interviu cu directorul şi co-producătorul filmului „The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert”, Peter Jackson.

„Sunt încântat că părţi din concertul de pe acoperiş vor fi experimentate în IMAX, pe acel ecran uriaş”, a spus Jackson într-un comunicat. „Este ultimul concert al The Beatles şi este modalitatea perfectă de a-l vedea şi auzi”.

Filmul complet „The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert” va avea o lansare globală în cinematografe în perioada 11-13 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici