Ţinută INEDITĂ pentru noul Rambo, în al cincilea film al seriei

John Rambo, celebrul personaj interpretat de Sylvester Stallone, a suferit o schimbare dramatică de aspect, abordând ţinuta unui cowboy în cel de-al cincilea şi ultim film al francizei, care va fi lansat în cinematografe în toamna anului 2019, potrivit dailymail.co.uk.

919 afișări
Imaginea articolului Ţinută INEDITĂ pentru noul Rambo, în al cincilea film al seriei

Ţinută INEDITĂ pentru noul Rambo, în al cincilea film al seriei

Filmările au debutat marţi, iar starul în vârstă de 72 de ani a publicat deja primele fotografii pe contul său de pe platforma online Instagram. Rambo beneficiază de o nouă coafură, dar şi de o ţinută cu pălărie şi trenci de cowboy. Alături de imagini, Stallone a publicat textul "Vine un călăreţ sălbatic şi liber @rambomovie #rambo5".

Dacă în filmele anterioare veteranul trecut prin aventuri în Vietnam, Washington, Thailanda, Afganistan şi Myanmar, în cel de-al cincilea lungmetraj se va război cu un cartel mexican la graniţa cu SUA.

Musculosul star hollywoodian, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza "Rocky", şi şi-a construit apoi o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în seria "Rambo", şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Filmele din franciza "Rambo", lansate între anii 1982 şi 2008, au avut încasări totale de 727,8 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici