Tom Ford şi George Clooney vor produce împreună un thriller noir postmodernist

Designerul american Tom Ford va reveni pentru a doua oară în postura de regizor, cu ocazia filmărilor pentru "Nocturnal Animals", un thriller noir postmodernist, ce va fi produs de actorul George Clooney.

80 afișări
Imaginea articolului Tom Ford şi George Clooney vor produce împreună un thriller noir postmodernist

Tom Ford va produce un thriller noir postmodernist (Imagine: Hepta)

Tom Ford (foto), un apreciat designer vestimentar devenit regizor, şi-a lansat în 2009 lungmetrajul de debut, "Un om singur/ A Single Man", cu Julianne Moore şi Colin Firth, care a fost bine primit de criticii de specialitate. De atunci au trecut şase ani, iar designerul nu a mai lansat niciun proiect cinematografic.

De această dată, Tom Ford va regiza "Nocturnal Animals", o adaptare cinematografică a romanului "Tony and Susan", scris de Austin Wright. Celebrul creator de modă a scris şi scenariul pentru această peliculă, ce va fi produsă de George Clooney şi Grant Heslov, prin intermediul casei de producţie Smokehouse Pictures, informează hollywoodreporter.com.

Cartea lui Austin Wright a fost publicată în 1993 şi spune povestea unei femei, Susan, care primeşte manuscrisul unui volum scris de fostul ei soţ, pe care îl părăsise în urmă cu 20 de ani.

Cartea urmează apoi două intrigi: cea din roman, intitulat "Nocturnal Animals", ce prezintă povestea unui bărbat a cărui vacanţă cu familia se transformă într-un coşmar violent şi letal, şi povestea lui Susan, care îşi aminteşte anumite aspecte din prima ei căsnicie şi se confruntă cu anumite adevăruri întunecate despre ea însăşi.

Tom Ford spune că şi-a propus să înceapă filmările în toamna acestui an, între septembrie şi decembrie, o perioadă în care industria modei se bucură de o scurtă vacanţă.

Tom Ford, născut în 1961, este un designer american care a cochetat şi cu lumea filmului, în calitate de regizor. A devenit faimos în calitate de director de creaţie al casei Gucci, al cărei concept l-a modernizat, şi a colaborat cu casa de modă Yves Saint Laurent. În 2009 şi-a fondat propria casă de modă, care îi poartă numele, înainte de a regiza filmul "Un om singur/ A Single Man" (2009). Pentru rolul din acel lungmetraj, Colin Firth a fost nominalizat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor în rol principal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici