TOP 10 actori ai momentului. BEST OF IMDb 2020

  • Baza de date IMDb a luat naştere acum 30 de ani sub tutela Amazonului
  • 83 de milioane de utilizatori sunt înregistraţi în baza de date IMDb
  • În 2002 a luat naştere IMDb Pro adresat exclusiv producătorilor, cu servicii de publicitate integrate
316 afișări
Imaginea articolului TOP 10 actori ai momentului. BEST OF IMDb 2020

Sfâşitul anului se apropie cu paşi repezi şi printre topurile făcute în 2020, IMDb, cea mai populară bază de date a lumii cinematografice a desemnat primii 10 artişti emergenţi ai momentului.

Topul se face pe baza paginilor pe care milioane de utilizatori le vizitează cel mai des, în loc să măsoare rezulatate la bilet sau reacţia critică.

Ana de Armas a fost desemnată marea vedetă a anului 2020 de către criticii de film specializaţi. Succesul filmului „Sergio” şi al seriei de la Netflix „The Night Clerk”este dovada faptului că Ana trăieşte un moment profesional imbatabil.

Ca să nu mai zic că agenda anului 2021 este plină pentru actriţă, începând cu următoarea ei apariţie în franciza „007” ca fată Bond. Şi dacă nu ştiai, cubaneza se iubeşte cu Ben Affleck de aproape un an şi s-au îndragostit pe platourile de filmare de la „Deep Water”.

Poziţia a doua o deţine Julia Garner, o actriţă americană cunoscută pentru rolul principal Ruth Langmore din serialul de dramă criminală Netflix, „Ozark”. La cei 26 de ani, Julia a câştigat un Premiu Primetime Emmy ca actriţă de excepţie în rolul unei serii de dramă. Ea a declarat că a început actoria la 15 ani ca să îşi învingă timiditatea.

Podiumul de onoare îl completează britanica Ayra Chalotra care este cunoscută pentru rolul ei în drama de fantezie „The Witcher”. Datorită originilor paterne, actriţa a fost crescută în tradiţia hindu.

Pe locul 6 o găsim şi pe binecunoscuta actriţă Margot Robbie, iar lista se încheie cu brio cu frumosul actor Henry Cavill.

  1. Ana de Armas
  2. Julia Garner
  3. Anya Chalotra
  4. Millie Bobby Brown
  5. Erin Moriarty
  6. Margot Robbie
  7. Aidan Gallagher
  8. Anya Taylor-Joy
  9. Linda Cardellini
  10. Henry Cavill

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici