Top cele mai bune universităţi din lume în anul 2022

  • Iubeşti arheologia? Universitatea Oxford este cea mai ideală fiindcă are un colegiu axat chiar şi pe arta medievală.
  • Vrei sa te faci medic sau manager? Universitatea Harvard, cu scorul 99, este locul perfect pentru a-ţi dezvolta abilităţile ca să lucrezi cu oamenii.
  • MIT este considerat raiul studenţilor pasionaţi de inginerie şi robotică.
1781 afișări
Imaginea articolului Top cele mai bune universităţi din lume în anul 2022

Sursa Foto - Hepta

Site-ul QS World University Rankings a afişat un clasament al universităţilor selectate după profilul facultăţilor cele mai bune. 

Pentru cine vrea să studieze pictura, teologia, lingvistica, istoria sau arheologia, Universitatea din Oxford (Regatul Unit) ar fi cea mai recomandată, având scorul 98. 

Cei care vor o carieră în inginerie, geologie, ştiinţele naturii şi tehnologie, Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) din Cambridge (statul american Massachusetts), având scorul 96,5, este în continuare pe primul loc pentru că formează generaţii de inventatori şi ingineri ce contribuie la dezvoltarea tehnologiei şi îmbunătăţirea vieţii. 

La Universitatea Harvard din Cambridge (statul american Massachusetts) este cel mai ideal pentru a te forma ca medic sau ca manager, având scorul 99, cu cele mai bune facultăţi de medicină şi studii economice. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici