Trafic.ro respectă decizia grupurilor media de a apela la SATI

Trafic.ro respectă decizia grupurilor media de a se reorienta către SATI pentru date de audienţă online, ca urmare a propriei logici de afaceri, şi apreciază colaborarea reciproc avantajoasă pe care a avut-o cu publisherii în decursul anilor.

30 afișări
Imaginea articolului Trafic.ro respectă decizia grupurilor media de a apela la SATI

Trafic.ro respectă decizia grupurilor media de a apela la SATI

Trafic.ro precizează că respectă decizia publisherilor de retragere din cadrul sistemului de monitorizare online oferit tuturor utilizatorilor de internet din România. Trafic.ro mai precizează că decizia de retragere a publisherilor nu a fost surprinzătoare, dar că va continua să analizeze obiectiv toate motivaţiile aflate la baza acestei hotărâri.

În plus, reprezentanţii Trafic.ro afirmă că rămân deschişi la o posibilă revenire a publisherilor în cadrul sistemului de monitorizare.

"Asigurăm din nou toţi partenerii noştri că la Trafic.ro, fiecare client este important şi decizia publisherilor menţionaţi nu va afecta în niciun fel calitatea serviciilor pe care le oferim site-urilor afiliate, indiferent de dimensiunea acestora sau de istoricul colaborării noastre", a mai adăugat Trafic.ro.

Luni, grupurile şi companiile de media MediaPRO Interactiv, ProTV SA, Gazeta Online, Intact Media Grup, Internet Corp şi Realitatea-Caţavencu au anunţat că vor utiliza în relaţia cu publicul, cu clienţii şi agenţiile de publicitate datele oferite de sistemul de măsurare oficială a traficului online, SATI, efectuat de BRAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici