Trupa Dell' Arte îl duce pe "Anselmo" în Ungaria

Trupa Dell' Arte din Bucureşti, condusă de Mihai Sandu Gruia, va monta spectacolul "Anselmo" pe 31 mai, în curtea interioară a Palatului Regal din Visegrad, informează Institutul Cultural Român (ICR).

209 afișări
Imaginea articolului Trupa Dell' Arte îl duce pe "Anselmo" în Ungaria

Actorul, regizorul şi scenaristul Mihai-Gruia Sandu (Imagine: Mediafax Foto)

Trupa Dell' Arte se va deplasa de la Budapesta la Visegrad cu un vapor, evenimentul fiind organizat de Institutul Cultural Român din Budapesta.

Pe vaporul care se va deplasa pe Dunăre vor susţine un recital şi Arthur Balogh (contrabas) şi Ionuţ Dorobanţu (chitară).

Spectacolul "Anselmo" este o adaptare după Goldoni, în regia lui Mihai Sandu Gruia. "O comedie de o rără prospeţime a tinerilor actori într-un stil dramatic situat între absurdul lui Becket şi Commedia dell’Arte", spune Mihai-Gruia Sandu despre "Anselmo".

Din distribuţia spectacolului fac parte: Andra Sandu, Ana Crăciun, Ioana Tudor, Ana Cucută, Daniela Mihai. Regia spectacolului este semnată de Mihai Gruia Sandu, iar costumele de Mariana Pachiş.

Trupa Dell' Arte a fost înfiinţată de actorul, regizorul şi scenaristul Mihai-Gruia Sandu. Trupa oferă spectacole neconvenţionale, eliminând barierele dintre arta actorului, arta mânuitorului de păpuşi şi marionete, dans, muzică, arte vizuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici