Trupul neînsufleţit al cântăreţei Tatiana Stepa, depus la Ateneul Român

Trupul neînsufleţit al cântăreţei Tatiana Stepa a fost depus, sâmbătă, la Ateneul Român din Capitală, unde rudele, prietenii şi admiratorii îi pot aduce un ultim omagiu artistei, care a decedat vineri dimineaţă, după o îndelungată luptă cu un cancer de col uterin.

102 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al cântăreţei Tatiana Stepa, depus la Ateneul Român

Trupul neînsufleţit al cântăreţei Tatiana Stepa, depus la Ateneul Român (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Ateneului Român, sicriul va rămâne acolo până duminică seară.

Tatiana Stepa va fi înmormântată luni, la ora 13.00, la cimitirul Bellu din Capitală.

Cântăreaţa de muzică folk Tatiana Stepa a murit din cauza unui cancer de col uterin, la vârsta de 46 de ani, vineri dimineaţă, la Spitalul Militar Central din Capitală. Ea a fost diagnosticată cu această boală în urmă cu cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici