Tudor Chirilă, un om de afaceri controversat în filmul "Live", de Vlad Păunescu

Filmările pentru lungmetrajul "Live", debutul în regie al producătorului şi directorului de imagine Vlad Păunescu, s-au încheiat săptămâna trecută, în rolurile principale ale peliculei fiind Rodica Lazăr şi Tudor Chirilă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1036 afișări
Imaginea articolului Tudor Chirilă, un om de afaceri controversat în filmul "Live", de Vlad Păunescu

Tudor Chirila (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Produs de Castel Film cu sprijin din partea Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), filmul îi are în rolurile principale pe Rodica Lazăr şi Tudor Chirilă.

Ioşi, personajul interpretat de Tudor Chirilă, este un controversat om de afaceri şi va aparea în film la vârste diferite, de la 40 la 60 de ani.

Printre proiectele recente ale lui Tudor Chirilă se numără lungmetrajul "The Enemy Within", filmat în Grecia în regia lui Yorgos Tsemberopoulos, şi scurtmetrajul "The Couch", regizat de Emre Kayiş în Marea Britanie.

Recent, actorul a avut premiera cu spectacolul "Coada", în regia Iarinei Demian la Teatrul Bulandra, şi a început repetiţiile pentru "Tartuffe", de Moliere, la Teatrul de Comedie, unde joacă rolul titular în regia lui Laszlo Bocsardi.

Lansarea filmului "Live" este preconizată pentru primăvară anului 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici