Tudor Gheorghe revine la teatru

Cântăreţul Tudor Gheorghe revine, după zece ani, la teatru, în producţia "Omul din La Mancha", care va avea o reprezentaţie pe 6 noiembrie, în cadrul Festivalului Artelor Bucureşti, ce se desfăşoară între 2 şi 9 noiembrie, informează organizatorii evenimentului.

39 afișări
Imaginea articolului Tudor Gheorghe revine la teatru

Tudor Gheorghe revine la teatru (Imagine: Mediafax Foto)

După o perioadă de aproape 10 ani, de când a jucat în drama "Titus Andronicus", alături de Ştefan Iordache, Tudor Gheorghe revine în teatru, jucând rolul lui Don Quijote în musicalul "Omul din La Mancha" de Dale Wasserman, o coproducţie a Teatrului Naţional şi a Teatrului Liric "Elena Teodorini" din Craiova.

Spectacolul, care reuneşte actori şi instrumentişti, va avea loc la ora 19.00, la Sala Palatului.

Regia este semnată de Cezar Ghioca, un tânăr care a studiat modul de realizare a musicalurilor în Statele Unite.

Orchestra va fi dirijată de Marius Hristescu.

Printre actorii alături de care joacă Tudor Gheorghe se numără Valentin Mihali (Sancho Panza), Angel Rababoc (Padre), Adrian Andone (Hangiul), Nataşa Raab (Jupâneasa) şi Diana Ţugui (Antonia).

Biletele s-au pus în vânzare şi se găsesc la Sala Palatului, magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, etaj 2, magazinul Muzica, în reţeaua Eventim.

Rezervările online se pot face pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Preţurile biletelor sunt de 50 de lei (categoria a III-a), 80 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria I) şi 130 de lei (VIP).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici