TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, printre noii manageri aleşi prin concurs

TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale, în cadrul celei de-a treia sesiuni fiind desemnaţi câştigători, printre alţii, Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Română.

659 afișări
Imaginea articolului TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, printre noii manageri aleşi prin concurs

TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, printre noii manageri aleşi prin concurs (Imagine: Cristi Movila/ Mediafax Foto)

Conform sursei citate, sesiunea a treia a selecţiei de proiecte manageriale organizată de TVR s-a încheiat vineri. Aceasta a fost ultima dintre cele trei sesiuni demarate de TVR în luna iulie a acestui an.

În urma celei de-a treia sesiuni de selecţie de proiecte manageriale, Christel Ţopescu este coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia Germană, Mosoni Emoke Katalin - coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia Maghiară, iar Cătălin Sava - coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia alte Minorităţi.

Mara Manolescu este coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Scenografie şi Stilistică, Daniel Zăinescu - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Care de Reportaj, Golu Elena - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Studiouri, Iudita Eva Georgescu - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Regizori Montaj.

Coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Artistic este, în urma concursului, Dan Nanoveanu.

Gabriel Szilagyi este coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Transmisii, Florin Băiatu -coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Emisie, Bogdan Crăciunescu - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Dezvoltare, iar Marius Bădulescu - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Energo-Tehnologic.

Coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Grilă Trafic şi Coordonare Programe este Oana Marcu, iar Dan Ciobanu este coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Transporturi.

Daniel Şelaru este coordonator cu atribuţii de şef Serviciu IT & Grafică şi coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Post-Producţie.

În urma selecţiei, Dorian Stoica este coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Conţinut Digital, iar Dorin Şerban Muntean, coordonator cu atribuţii de producător delegat Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni.

Pe de altă parte, la studiourile teritoriale ale TVR, coordonatori cu atribuţii de producători executivi Ştiri Sport Programe sunt: Adrian Roca-Rozenberg, la TVR Cluj, Mirela Giodea, la TVR Craiova, Horia Gumeni, la TVR Iaşi, Florin Mihoc, la TVR Timişoara, Lacrima Balint, la TVR Târgu-Mureş.

Coordonatori cu atribuţii de producători executivi Minorităţi la studiourile teritoriale sunt Pakai Eniko - TVR Cluj şi Fekete Hajnal - TVR Târgu-Mureş.

Coordonatori cu atribuţii de şef Serviciu Economic Administrativ Marketing sunt Petru Mircea Matiş - TVR Cluj, Aurelia Popescu - TVR Craiova, Cristina Vicol - TVR Iaşi, Anca Munteanu - TVR Timişoara, Elena Alb - TVR Târgu-Mureş.

Olimpiu Pop este, în urma concursului, coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Tehnic-Producţie la TVR Cluj, Călin Oraviţan - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Tehnic-Producţie la TVR Timişoara, Laurenţiu Bubuianu - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Tehnic-Producţie la TVR Iaşi, Petre Bulată - coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Tehnic-Producţie la TVR Craiova.

În urma celei de-a treia sesiuni nu au fost selectate proiecte pentru: coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Logistică, coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Resurse Umane, coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Tehnic Producţie la studioul teritorial TVR Târgu-Mureş, coordonator cu atribuţii de producător executiv Minorităţi la TVR Timişoara.

Pentru aceste structuri vor fi numiţi manageri interimari, urmând să fie demarată o nouă selecţie de proiecte manageriale.

Potrivit comunicatului, selecţia a fost organizată de SRTv în conformitate cu Regulamentul privind selecţia managerilor şi evaluarea managementului executiv în cadrul Societăţii Române de Televiziune, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administraţie (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 şi HCA nr. 83/2013.

Printre câştigătorii primei sesiuni a concursurilor de proiecte manageriale s-au numărat Cristian Zgabercea, Demeter Andras şi Claudiu Lucaci, care au ocupat funcţiile de Producător General, director al Casei de Producţie din Televiziunea Română şi, respectiv, director al Ştirilor TVR.

Totodată, printre câştigătorii sesiunii a doua a concursurilor de proiecte manageriale s-au numărat Irina Radu (coordonator cu atribuţii de Director Programe), Gabriel Gherghescu (coordonator cu atribuţii de Director TVR 1), Liana Săndulescu (coordonator cu atribuţii de Director TVR 2), Beatrice Comănescu (coordonator cu atribuţii de Director TVR Internaţional), Răzvan Bucuroiu (coordonator cu atribuţii de Director TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici