Un canal românesc de YouTube, destinat copiilor, depăşeşte 50 de milioane de abonaţi

Canalul de YouTube LooLoo Kids, creat de o echipă din România, a depăşit 50 de milioane de abonaţi după 8 ani de activitate, devenind unul dintre cele mai mari canale de YouTube din lume cu conţinut dedicat copiilor.

587 afișări
Imaginea articolului Un canal românesc de YouTube, destinat copiilor, depăşeşte 50 de milioane de abonaţi

Un canal românesc de YouTube, destinat copiilor, depăşeşte 50 de milioane de abonaţi

LooLoo Kids este cunoscut în lumea întreagă pentru cântecele şi conţinutul educaţional pentru copii, prezentat sub forma animaţiei 3D. Conţinutul este oferit în 17 limbi: engleză, cea mai mare parte, la care se adaugă română, rusă, spaniolă, portugheză, turcă, franceză, germană, italiană, coreeană, chineză, indoneziană, arabă, norvegiană, lituaniană, poloneză, albaneză. LooLoo Kids a produs peste 200 de cântece originale pentru copii, în total 520 de minute de animaţie 3D.

Lansat în august 2014, canalul are în prezent peste 50 de milioane de abonaţi şi mai mult de 30 de miliarde de vizualizări. Cea mai mare parte a publicului vine din Statele Unite, cu aproximativ 4 miliarde de vizualizări, urmat de Indonezia, India, Tailanda, Marea Britanie şi Brazilia.

Cea mai populară animaţie LooLoo Kids este “Johny, Johny, Yes Papa”, fiind al treilea cel mai vizionat video de pe YouTube, cu peste 6,5 miliarde de vizualizări.

LooLoo Kids este cel mai mare canal YouTube dintr-un ecosistem de peste 30 de canale deţinute de Mora TV din Iaşi. Portofoliul Mora TV cuprinde şi TraLaLa, un canal cu peste 5 milioane de abonaţi destinat publicului din România, cu cântece şi animaţii 3D pentru copii, dar şi canale cu desene animate dublate în limba română. Mora TV a fost înfiinţată în 2012 de doi ieşeni, Cristina şi Alexandru Badan, şi a început cu canalul de YouTube TraLaLa, cu scopul de a crea conţinut original pentru copii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
youtube,
canal copii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici