Un film despre Maria Callas va fi produs de o companie britanică

Un lungmetraj despre viaţa cântăreţei de operă Maria Callas va fi produs de compania britanică Future Films, în colaborare cu o companie italiană - De Angelis Group (DAP), informează screendaily.com.

299 afișări
Imaginea articolului Un film despre Maria Callas va fi produs de o companie britanică

Un film despre Maria Callas va fi produs de o companie britanică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niall Johnson va adapta scenariul acestui proiect cinematografic pe baza biografiei cântăreţei, scrisă de Alfonso Signorini, intitulată "So Proud, So Fragile". Compania DAP deţine drepturile asupra acestei cărţi.

Filmul se va concentra pe relaţia tumultuoasă a Mariei Callas cu armatorul miliardar Aristotel Onassis. Distribuţia şi regizorul filmului vor fi anunţaţi în curând.

Acesta este cel de-al treilea film biografic, din ultimii trei ani, pentru Future Films, după "Fifty Dead Men Walking", inspirat din viaţa lui Martin McGartland, şi "Goodbye Bafana", un film cu accente biografice despre ultimii ani petrecuţi de Nelson Mandela în închisoarea de pe Robben Island.

Maria Callas, care s-a născut la New York în 1923, a fost una dintre cele mai celebre soprane ale lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici