Un film flamand cu Maria Popistaşu are premiera în Belgia

Comedia "Man zkt vrouw"/"A Perfect Match", în care Maria Popistaşu joacă un rol principal, are miercuri premiera în Belgia, informează Cineuropa.org.

2 afișări
Imaginea articolului Un film flamand cu Maria Popistaşu are premiera în Belgia

Un film flamand cu Maria Popistaşu are premiera în Belgia

După un lungmetraj de debut apreciat, "Miss Montigny", fostul realizator de documentare Miel Van Hoogenbemt revine în postura de regizor cu acest film flamand avându-i în distribuţie pe Jan Decleir, Wim Opbouck şi pe actriţa română.

"A Perfect Match" se îndepărtează de latura de comedie socială din "Miss Montigny", fiind mai degrabă o comedie de moravuri, conform site-ului citat.

În ziua pensionării sale forţate, un director de şcoală morocănos hotărăşte să-şi caute o soţie pe Internet. Nu caută o femeie pe care s-o iubească, doar una care să-i fie alături. Întâlneşte o mulţime de "candidate", dar nu se poate decide. Până când vine noua sa menajeră, Alina. E, cu aproape 40 de ani mai tânără decât el şi nu se pricepe deloc la munca pe care ar trebui s-o facă. Pentru prima dată după mult timp, bărbatul se îndrăgosteşte fără drept de apel.

Maria Popistaşu a povestit pentru MEDIAFAX, la începutul anului, cum a obţinut rolul din acest film: "A fost un recul. Unul dintre producătorii filmului a văzut într-o seară «Sex Traffic» pe un post de televiziune belgian, apoi m-a căutat online şi a făcut rost de datele mele de contact cu ajutorul producătorilor austrieci de la «Crash Test Dummies». Am dat o probă în toamnă şi apoi au transformat-o pe Elina, poloneza din scenariu, în Alina, românca din film. Mi se pare încurajator că un film pe care l-am făcut acum trei ani devine o carte de vizită şi o şansă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici