Un manager de 32 de ani a câştigat o bursă integrală EMBA oferită de Business Magazin - City College

Un manager în vârstă de 32 de ani din cadrul companiei Danone, Valentina Ungureanu, a câştigat bursa integrală EMBA în valoare de 15.000 euro oferită de Business Magazin şi City College, University of Sheffield.

259 afișări
Imaginea articolului Un manager de 32 de ani a câştigat o bursă integrală EMBA oferită de Business Magazin - City College

Un manager de 32 de ani a câştigat o bursă integrală EMBA oferită de Business Magazin - City College

Bursa a fost scoasă la concurs de revista Business Magazin şi City College, University of Sheffield, în cadrul campaniei "Educating Business Leaders", pentru a da unui manager posibilitatea de a urma programul de Executive MBA al universităţii.

În valoare de 15.000 de euro, bursa include costul studiilor şi taxa de înscriere. Câştigătoarea va începe cursurile în luna noiembrie, acestea urmând a se desfăşura în Bucureşti, Marea Britanie şi Grecia.

Valentina Ungureanu este, de anul trecut, Junior Manager Sourcing and Supplier Development la Danone. Anterior, ea a lucrat la Honeywell Garrett, ocupând întâi poziţia de EMEA Purchasing Analyst, iar ulterior fiind promovată ca EMEA Lead Buyer şi la Baxi România.

Câştigătoarea bursei a absolvit Facultatea de Energetică din cadrul Politehnicii Bucureşti şi consideră că un EMBA îi va aduce cunoştinţele necesare pentru a putea accede către top management.

Valentina Ungureanu a fost desemnată câştigătoare de reprezentanţii City College, University of Sheffield şi Business Magazin pe baza unui interviu şi a dosarului de aplicaţie. Pentru bursă s-au putut înscrie, între 14 martie şi 15 aprilie, candidaţi cu experienţă profesională de minimum cinci ani şi cu experienţă managerială de cel puţin trei ani.

Business Magazin publică analize extinse asupra mediului de afaceri din România, identifică tendinţele din cele mai dinamice domenii de activitate şi explorează noutăţile ce modelează lifestyle-ul executivilor. Săptămânal, revista de business dezvăluie fenomenele din care fac parte cele mai recente evenimente din economie şi afaceri şi aduce în prim-plan strategiile unor manageri influenţi sau ale unor antreprenori în curs de afirmare. În completarea conţinutului editorial, a cărui valoare a fost recunoscută de-a lungul anilor la Premiile Clubului Român de Presă şi la Premiile "Tânărul Jurnalist al Anului", Business Magazin premiază tineri manageri de top şi cei mai admiraţi executivi şi organizează întâlnirile lunare Meet the CEO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici