Ursul de Aur primit de Bogdan Mustaţă la Berlin va fi refăcut

Trofeul Ursul de Aur, obţinut de Bogdan Munstaţă la ediţia de anul acesta a Berlinale Shorts, va fi refăcut, deoarece organizatorii au greşit titlul filmului, adăugând o literă la numele acestuia de pe trofeu, astfel că a apărut "O zi buna de platja", a declarat regizorul pentru MEDIAFAX.

91 afișări
Imaginea articolului Ursul de Aur primit de Bogdan Mustaţă la Berlin va fi refăcut

Ursul de Aur primit de Bogdan Mustaţă la Berlin va fi refăcut

Bogdan Mustaţă a spus că trofeul se află, în acest moment, la Berlin, unde va fi topit şi turnat din nou, pentru a se corecta greşeala. Potrivit regizorului, trofeul "se va pierde printre hârtiile de la Strada Film" atunci când va ajunge înapoi în România, deoarece nu are de gând să-l pună în vitrină.

"Pe trofeu, titlul apărea drept «O zi buna de platja». Pe mine, unul, nu mă deranja amănuntul, dar cei de la Berlin au ţinut să refacă trofeul, e o chestiune de imagine", a spus regizorul pentru site-ul Cinemagia. Mustaţă a mai spus că Ursul de Aur a fost asigurat pentru a putea fi trimis prin curier înapoi la Berlin, deoarece are o valoare de 20.000 de euro.

"O zi bună de plajă", film al cărui scenariu este semnat de Cătălin Mitulescu, spune povestea a trei puşti delincvenţi care sechestrează un şofer de camionetă şi o prostituată şi îşi fac de cap cu ei pe o plajă pustie. Unul dintre cei trei tineri provine din penitenciarul pentru minori.

Filmul a primit, pe 13 februarie, "O zi bună de plajă/ A good day for a swim", Ursul de Aur la Berlinale Short.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici