Urzeală cu...vampiri. Noua producţie îi aduce împreună pe Jason Momoa şi Peter Dinklage

  • Jason Momoa şi Peter Dinklage se reunesc pentru un film cu vampiri.
  • Momoa şi Dinklage au jucat în hitul HBO "Game Of Thrones".
  • Deşi colegi de distribuţie, cei doi nu au avut nicio scenă comună.
403 afișări
Imaginea articolului Urzeală cu...vampiri. Noua producţie îi aduce împreună pe Jason Momoa şi Peter Dinklage

Urzeală cu...vampiri. Noua producţie îi aduce împreună pe Jason Momoa şi Peter Dinklage

Îi ştii din serialul hit "Urzeala Tronurilor", unde au fost sursele de influenţă ale mamei dragonilor, Daenerys Targaryen. Peter Dinklage şi Jason Momoa se reunesc pentru un film cu vampiri, "Good Bad & Undead", care va fi regizat de Max Barbakow. Dinklage va fi Van Helsing, ultimul dintr-o linie de vânători de vampiri. El face echipă inedită cu Momoa, un nemort care a jurat să nu mai ucidă. Împreună pun la cale o înşelătorie, în care Van Helsing se face că îl învinge pe vampir contra unei sume de bani. Totul se schimbă când pe capul vampirului este pusă o recompensă. Trebuie să ştii că intenţia producătorilor este o combinaţie între "Cursa de la miezul nopţii", filmul în care a jucat Al Pacino, şi "Dracula" lui Bram Stoker, potrivit Deadline.

Deşi au fost colegi de distribuţie, Dinklage şi Momoa nu au apărut împreună în nicio scenă din "Urzeala Tronurilor", personajele lor, Tyrion Lannister, respectiv Khal Drogo, fiind din regate diferite.

Serialul HBO "Game of Thrones" s-a încheiat în mai 2019, iar, încă de la lansare, în 2011, a devenit un fenomen global. Rolul Tyrion Lannister i-a adus lui Peter Dinklage patru premii Emmy. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici