Utilizatorii vplay primesc explicaţii de la RCS&RDS: Sunt probleme cu "internetul global"

Site-ul vplay.ro, unul dintre site-urile româneşti cu cel mai mare trafic, se află în conflict deschis cu cel mai mare furnizor de servicii de internet fix din România, RCS&RDS. Compania de cablu ar fi blocat intenţionat accesul clienţilor săi la vplay.ro, iar în acest context site-ul le-a cerut "clienţilor săi" să ia cu asalt call-center-ul RCS&RDS pentru a cere explicaţii.

3104 afișări
Imaginea articolului Utilizatorii vplay primesc explicaţii de la RCS&RDS: Sunt probleme cu "internetul global"

Utilizatorii vplay primesc explicaţii de la RCS&RDS: Sunt probleme cu "internetul global"

După anunţul de pe homepage-ul vplay.ro, clienţii au sunat cel mai probabil şi în call-center dar au început să posteze mesaje şi pe pagina de Facebook a RCS&RDS, ameninţând că se mută la alţi furnizori precum Romtelecom sau UPC dacă accesul la site nu va fi "deblocat". În replică, RCS&RDS a precizat pe pagina sa de Facebook că dificultăţile de accesare a vplay.ro nu ar fi generate de intenţia companiei de a bloca accesul la un site cu conţinut ilegal pentru care nu se plătesc drepturi de difuzare ci de probleme pe care le-ar avea site-ul cu accesul la "Internetul global", notează Ziarul Financiar.

Citeşte mai mult despre conflictul dintre vplay.ro şi RCS&RDS în Ziarul Financiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici