Vadim Tudor: A murit un mare artist, dar şi un mare prieten

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, joi, că moartea lui Ion Dolănescu, membru al partidului, reprezintă "o pierdere dublă", liderul PRM arătând că a murit "un mare artist", dar şi "un mare prieten, un om de o delicateţe extraordinară".

216 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: A murit un mare artist, dar şi un mare prieten

Vadim Tudor: Mortea lui Dolănescu, o pierdere dublă, a murit un mare artist, dar şi un mare prieten

"Este o serie neagră pentru PRM, pentru că, după ce au murit foştii senatori Eugen Florescu şi Mihai Ungheanu, acum se stinge Ion Dolănescu", a precizat Vadim Tudor, arătând că Dolănescu a fost deputat PRM de Ilfov în perioada 2000-2004.

Corneliu Vadim Tudor a spus că Ion Dolănescu era membru PRM, dar că nu a mai candidat la alegerile parlamentare în 2004 pentru că "era suferind".

Liderul PRM a mai spus că a vorbit ultima oară cu Ion Dolănescu anul trecut, în 7 ianuarie, de Sfântul Ion, când acesta l-a invitat la ziua sa.

Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a murit joi, în locuinţa sa, ca urmare a unui stop cardiac. Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuinţa acestuia, în Capitală, unde timp de o oră s-a încercat resuscitarea artistului. Decesul s-a înregistrat în jurul orei 16.00, a declarat pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici