"Văduva Veselă" în regia lui Andrei Şerban revine pe scena ONB la cererea publicului

Montarea inedită şi modernă a celebrei operete "Văduva Veselă" de Franz Lehár, în regia lui Andrei Şerban, revine pe 1, 2, 3 şi 4 decembrie, începând cu ora 18:30, pe scena Operei Naţionale Bucureşti, la cererea publicului şi în urma succesului avut la premiera din luna septembrie.

438 afișări
Imaginea articolului "Văduva Veselă" în regia lui Andrei Şerban revine pe scena ONB la cererea publicului

"Văduva Veselă" în regia lui Andrei Şerban revine pe scena ONB la cererea publicului

Soliştii, baletul şi corul Operei Naţionale Române Iaşi, alături de orchestra Operei Naţionale Bucureşti, sub bagheta maestrului Ciprian Teodoraşcu, oferă spectacole în zilele de 1, 2, 3 şi 4 decembrie, începând cu ora 18.30, potrivit unui anunţ făcut de ONB.

Cea mai faimoasă şi mai populară dintre toate operetele, „Die Lustige Witwe” de Franz Lehár - „Văduva veselă”, „La veuve joyeuse”, „The Merry Widow” în noua montare a lui Andrei Şerban, este propusă publicului într-o versiune cu totul originală, transpusă şi adaptată pentru situaţia actuală din lume şi din România. Viziunea este radical diferită de cea din spectacolele sale anterioare cu acelaşi titlu, realizate la Operele din Viena şi Cardiff.

Adaptarea, cu dialoguri inspirate din scrierile lui Radu Paraschivescu şi Andrei Pleşu, este semnată de regizorul Andrei Şerban împreună cu Daniela Dima. Scenografia poartă semnătura Anka Lupeş, coregrafia - Andrea Gavriliu.

Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să vadă sau să revadă acest spectacol. Biletele au fost puse în vânzare şi online la adresa: http://www.operanb.ro/spectacol/vaduva-vesela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici