Vasile Turcu lansează ziarul generalist Unu

Omul de afaceri Vasile Turcu lansează, săptămâna viitoare, ziarul generalist Unu, la conducerea căruia vor fi Răzvan Mateescu, din poziţia de publisher, şi Adrian Pătruşcă, în funcţia de redactor-şef, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mateescu.

83 afișări
Imaginea articolului Vasile Turcu lansează ziarul generalist Unu

Vasile Turcu lansează ziarul generalist Unu (Imagine: Mediafax Foto)

"Intenţia iniţială era de a prelua cotidianul Ziarul. Am constatat apoi că brandul pe care îl cumpărasem nu era încă rezolvat şi am creat un brand nou, Unu", a declarat Mateescu. Acesta a precizat că Unu va fi un ziar "generalist, care merge spre piaţa de quality paper, nu pe tabloide".

Totodată, publisherul Unu a subliniat că ziarul va avea o parte importantă dedicată domeniului economic, dar că, în rest, va avea toate categoriile unui ziar generalist, de la politic, la cultură şi sport. "Intenţia noastră este să abordăm mediul de afaceri constructiv şi pozitiv. Vrem să însănătoşim mediul de afaceri, nu să îl criticăm, cu comparaţii, analize, să vedem ce nu merge în acest mediu", a precizat Mateescu.

Unu va avea, pentru început, 24 de pagini şi va apărea în format color, integral, la preţul de 1 leu.

Adrian Pătruşcă va ocupa funcţia de redactor-şef al publicaţiei, în timp ce Răsvan Moldoveanu şi Bogdan Comaroni vor fi redactori-şefi adjuncţi. Secretarul general de redacţie al Unu va fi Sorin Avram.

Vasile Turcu este proprietarul grupului de firme Romconstruct şi acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

Adrian Pătruşcă a fost redactor şef la cotidianul Ziua, în timp ce Bogdan Comaroni şi Răsvan Moldoveanu au fost redactori-şefi adjuncţi ai aceleiaşi publicaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici