Vasilescu (PSD): TVR riscă să nu televizeze următoarele două campionate mondiale de fotbal

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, joi, că TVR riscă să nu mai difuzeze următoarele două turnee finale ale Cupei Mondiale de fotbal, întrucât CA al SRTV a fost înştiinţat cu întârziere de organizarea licitaţiilor.

218 afișări
Imaginea articolului Vasilescu (PSD): TVR riscă să nu televizeze următoarele două campionate mondiale de fotbal

Vasilescu (PSD): TVR riscă să nu televizeze următoarele două campionate mondiale de fotbal (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Vasilescu a spus că membrii Consiliului de Administraţie al SRTV au fost înştiinţaţi abia miercuri seară de licitaţia pentru drepturile de televizare ale celor două turnee mondiale.

"Deşi se ştia de câteva luni că va fi organizată o licitaţie pentru drepturile de televizare, doamna Rodica Culcer a transmis abia ieri seară (miercuri - n.r.) înştiinţarea către Consiliul de Administraţie, care trebuie să şi aprobe astăzi participarea. Dacă nu se aprobă astăzi, TVR nu va mai putea televiza campionatele mondiale, lucru care s-a mai întâmplat pe vremea lui Ceauşescu", a mai afirmat senatorul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici