Victor Ciutacu îşi mută emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 2 la o altă televiziune

Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent în grila de toamnă a postului Antena 2, jurnalistul urmând să realizeze emisiunea la o altă televiziune şi să îşi continue activitatea la Jurnalul Naţional, unde este redactor-şef.

167 afișări
Imaginea articolului Victor Ciutacu îşi mută emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 2 la o altă televiziune

Victor Ciutacu îşi mută emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 2 la o altă televiziune (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Victor Ciutacu, redactorul-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că, din toamnă, nu va mai face emisiunea "Vorbe grele" la Antena 2.

"Ne despărţim prieteni. Eu o să rămân la Jurnalul Naţional şi în proporţie de 90% o să fac emisiunea în altă parte", a explicat Victor Ciutacu.

Potrivit unor surse, din toamnă, emisiunea lui Victor Ciutacu va fi difuzată, cel mai probabil, pe postul Antena 3.

De asemenea, Dan Diaconescu i-ar fi făcut lui Victor Ciutacu o ofertă pentru grila de toamnă a postului OTV şi ar exista şi o a treia televiziune interesată să preia emisiunea jurnalistului.

Victor Ciutacu a refuzat să facă orice comentariu privind noua destinaţie a emisiunii sale.

Emisiunea "Vorbe grele" cu Victor Ciutacu este prezentă în grila televiziunii Antena 2 din anul 2007, de la lansarea postului. Potrivit site-ului Antena 2, emisiunea "Vorbe grele" este "altceva pe o piaţă media saturată de isterie". "«Vorbe grele» nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată o emisiune de tipul clasicei înşiruiri întrebare-răspuns, pentru simplul motiv că Victor Ciutacu participă activ la dezbatere, pentru că are părerile sale, pe care şi le susţine şi argumentează cum crede el de cuviinţă", se mai arată pe site-ul postului Antena 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici