Vincent Van Gogh în 3D, într-un oraş polonez

Oraşul polonez Wroclaw şi-a deschis porţile la o expoziţie inedită.

931 afișări
Imaginea articolului Vincent Van Gogh în 3D, într-un oraş polonez

Sursa Foto - Wikipedia Commons

Expoziţia presupune o combinaţie între tehnologie şi artă, unde sunt prezentate lucrările renumitului artist olandez Vincent Van Gogh în format 3D.

Vincent van Gogh a fost un pictor olandez post-impresionist, născut la 30 martie 1853 şi decedat la 29 iulie 1890.

A fost unul dintre cei mai importanţi artişti ai secolului al XIX-lea, cunoscut pentru stilul său expresionist şi culorile sale vibrante.

În timpul vieţii sale, van Gogh a vândut doar câteva tablouri şi a trăit în sărăcie şi izolare, dar după moartea sa a devenit unul dintre cei mai celebri şi influenţi pictori din istoria artei.

Unele dintre cele mai faimoase lucrări ale sale includ "Noapte înstelată", "Terasa Cafenelei Noaptea" şi "Autoportret cu urechea tăiată".

Van Gogh a suferit de probleme de sănătate mintală şi s-a sinucis la vârsta de 37 de ani, dar moştenirea sa artistică a continuat să inspire şi să influenţeze artiştii şi culturile din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici