Vineri seara vor avea loc probe de proiecţii pentru Imapp Bucharest-Winners League

Probele de proiecţii pentru Imapp Bucharest-Winners League vor avea loc vineri, de la ora 22.00. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11.00.

1900 afișări
Imaginea articolului Vineri seara vor avea loc probe de proiecţii pentru Imapp Bucharest-Winners League

Vineri seara vor avea loc probe de proiecţii pentru Imapp Bucharest-Winners League

Vineri seara, începând cu ora 22:00, în Piaţa Constituţiei, se fac probele de proiecţii pentru Imapp Bucharest-Winners League, eveniment care are loc sâmbătă.

„Cea de-a 8-a ediţie a concursului internaţional de 3D video mapping se anunţă a fi una spectaculoasă, oferind vizitatorilor o experienţă imersivă, în care arta se reuneşte cu tehnologia, în cel mai important proiect de New Media Art din România. iMapp Bucharest promite bucureştenilor şi turiştilor 12 ore de entertainment. Pe scena din Piaţa Constituţiei, de la ora 11.00 dimineaţa, DJ CS84 va aduce publicului ritmuri electronice. După-amiază, de la ora 17.00, KOV va cuceri prin muzică şi dans, iar de la ora 19.00, DJ Ravin, creator de compilaţii Buddha Bar, va completa atmosfera cu muzică electrizantă. Sub întunericul serii va începe show-ul iMapp Bucharest - Winners League. În faţa juriului internaţional format din profesionişti ai artelor audiovizuale, 5 echipe, câştigătoare ale festivalurilor de video mapping din Franţa, Germania, Grecia, Ungaria şi Japonia, vor concura şi vor proiecta lucrările pe faţada de 23.000 mp a Palatului Parlamentului. Contrast, tema din acest an a concursului, garantează împreună cu echipele participante, transformarea Bucureştiului în capitala mondială a luminii. Atmosfera celui mai mare eveniment de 3D video mapping din lume va fi completată de artişti stradali cu costume tematice, care vor purta publicul într-o călătorie a artei şi a tehnologiei. În zona de street food şi relaxare, pe parcursul întregii zile, veţi regăsi preparate internaţionale pentru toată familia”, a transmis Creart.

Ambasadorul Oficial al iMapp Bucharest este Jean - Michel Jarre, care va fi prezent la Bucureşti pentru a înmâna personal Marele Premiu echipei câştigătoare, desemnată de către juriul concursului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici