VOCEA ROMÂNIEI a înregistrat cele mai mari audienţe din istoria show-ului

"Vocea României" a înregistrat cele mai mari audienţe din istoria show-ului, sâmbătă seară, la Pro TV, televiziunea fiind lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, potrivit unui comunicat.

905 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI a înregistrat cele mai mari audienţe din istoria show-ului

VOCEA ROMÂNIEI a înregistrat cele mai mari audienţe din istoria show-ului

Sâmbătă seară, "Vocea României" a avut cea mai urmărită ediţie din istoria show-ului până în prezent, iar Pro TV a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public cu cifre record. Aproape patru milioane de români din întreaga ţară au urmărit competiţia vocilor în minutul de aur - 21:20.

În intervalul orar 20:27 - 22:46 în care a fost difuzată "Vocea României", Pro TV a înregistrat o audienţă medie de 17,1 puncte şi 35,8% cotă de piaţă pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de peste trei ori mai mult decât Antena 1, următoarea clasată, cu 5,5 puncte de rating şi 11,4% cotă de piaţă.

Cu 16 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30,2% la nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a obţinut din nou audienţe triple faţă de Antena 1, ocupanta locului al doilea, care a avut un rating de 4,9 puncte şi 9,2% share.

Şi la nivel naţional, "Vocea României" a răsunat mai tare ca niciodată, iar televiziunea din Pache Protopopescu a obţinut o audienţă medie de 15,1 puncte de rating şi 27,9% share, devansând fără drept de apel Antena 1, situată pe următorul loc, cu 4,4 puncte de rating şi 8% cotă de piaţă.

Sâmbătă seară, la "Vocea României", penultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute a fost plină de surprize şi lupte "până la abdicare", după cum a spus Horia Brenciu. Spectacolul a avut de toate: rockeri, cântăreţi de canto clasic, artişti consacraţi, chiar şi un primar, precum şi nelipsitele "bătălii" verbale între "spiriduşul" Marius Moga şi "pisălogul" Brenciu, apelative folosite chiar de către Marius. Horia a intrat din nou în război cu propriul scaun, pe care l-a stricat din prea mult zel, Lori a plâns de emoţie, iar Moga şi Smiley au avut impresia că trăiesc un deja-vu când şi-au întors scaunele către o concurentă. La finalul unei ediţii pline de adrenalină, nebunie, lacrimi şi fericire, Lori, Moga şi Brenciu au strâns fiecare câte doisprezece concurenţi în echipă, iar Smiley, unsprezece.

Sâmbăta viitoare, de la 20:30, etapa audiţiilor pe nevăzute se va încheia în forţă la "Vocea României". Ultimii concurenţi care aspiră să îşi îndeplinească visul prin muzică se vor lupta pe nevăzute pentru cele trei locuri libere rămase în echipa lui Smiley şi câte două în echipele lui Moga, Brenciu şi cea a Loredanei. Miza este uriaşă, iar etapa duelurilor bate la uşă, în cea mai tare competiţie a vocilor din ţară, difuzată la Pro TV.

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici