VOCEA ROMÂNIEI, difuzată, începând de săptămâna aceasta, şi vinerea

Show-ul "Vocea României" de la Pro TV va fi difuzat, începând de săptămâna aceasta, nu doar marţi seara, ci şi vinerea, de la aceeaşi oră, 20.15, informează televiziunea.

712 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, difuzată, începând de săptămâna aceasta, şi vinerea

VOCEA ROMÂNIEI, difuzată, începând de săptămâna aceasta, şi vinerea

În ediţia de marţi, Smiley şi Horia Brenciu sunt antrenorii care îşi aruncă în luptă echipele. Cei patru concurenţi din fiecare echipă sunt gata să ia cu asalt scena şi să îi convingă pe cei de acasă că merită să câştige marele premiu.

Numărul aspiranţilor la titlul de "Vocea României" de la Pro TV devine tot mai mic. În urma ediţiilor din această săptămână, fiecare antrenor va rămâne cu trei concurenţi. Regulamentul este următorul: în urma voturilor publicului, primul clasat este salvat automat, antrenorul salvează şi el un concurent, iar ceilalţi doi intră la duel. În urma "cântecului decisiv", antrenorul îl va alege pe cel care merge mai departe spre marea finală.

Una din marile surprize ale serii vor fi duetele cu antrenorii. Smiley şi Horia Brenciu au pregătit două momente speciale alături de echipele lor.

"Am ales o piesă veselă, o piesa sugestivă pentru relaţia noastră ca echipă şi relaţia noastră cu muzica şi cu acest show: ne bucurăm de fiecare moment, de muzică şi încercăm să îi bucurăm şi pe alţii. E un moment super distractiv, noi ne-am simţit foarte bine făcându-l şi sper ca asta să se întâmple şi cu cei de acasă. Va fi o seară specială, pentru că băieţii mei, Marcel, Ştefan, Cătălin şi Anthony vor face senzaţie!", a spus Smiley.

"Marţi seară vom aduce un tribut uneia dintre cele mai mari voci ale muzicii din toate timpurile. Când am avut prima întâlnire, am hotărât că vrem să facem ceva dinamic. Când e vorba de echipa mea şi de copiii mei, Iuliana, Irina, Max şi Robert, mă gândesc la un singur lucru: spectacol! Asta vreau să facem mâine. Pe scenă nu vor fi doar voci, ci şi actori şi dansatori, un moment complex la care nu s-a muncit puţin!", a spus Horia Brenciu.

Înainte de show, cei doi antrenori au petrecut alături de concurenţii lor şi nu doar în sala de repetiţii. Smiley s-a întâlnit cu cei patru chiar la el acasă, iar Horia Brenciu i-a scos la masă pe concurenţii săi.

Nici în ediţia de marţi nu va lipsi invitatul special. Valentin Dinu, ocupantul locului al treilea în show-ul "Românii au talent", vine pe scena de la "Vocea României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici