"Vocea României", lider absolut de audienţă pe toate targeturile.

"Vocea României", cel mai aşteptat show al toamnei, s-a impus în topul preferinţele telespectatorilor încă de la prima ediţie, difuzată marţi seară la Pro TV, fiind lider absolut de audienţă pe toate targeturile.

1019 afișări
Imaginea articolului "Vocea României", lider absolut de audienţă pe toate targeturile.

"Vocea României", lider absolut de audienţă pe toate targeturile.

Potrivit Pro TV, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.19, pe publicul commercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a obţinut 13,6 puncte de rating şi 41,1% cotă de piaţă. Acest lucru înseamnă că, în acel minut, aproape jumătate din targetul vizat de canalul Pro TV urmărea emisiunea "Vocea României".

Audienţa medie înregistrată de cel mai nou show de entertainment a fost pe publicul commercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de 9,9 puncte de rating şi 30,1% cotă de piaţă, mai mult decât dublu faţă de Antena 1, care a obţinut doar 4,5 puncte de rating şi 13,7% cotă de piaţă.

Clasamentul rămâne neschimbat şi la nivelul publicului din mediul urban, când Pro TV a înregistrat pe perioada difuzării emisiunii 8,7 puncte de rating şi 20,8% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea doar 5,2 puncte de rating şi 12,4% cotă de piaţă.

Noutatea formatului, replicile spumoase ale celor patru antrenori, dar şi nivelul foarte ridicat al competiţiei au făcut ca "Vocea României" să atragă ca un magnet atenţia telespectatorilor. Într-un decor impresionat, Marius Moga, Loredana, Smiley şi Horia Brenciu, cei patru antrenori ai emisiunii au oferit o interpretare originală şi spectaculoasă a celebrei melodii "Don't stop me now". Odată spartă gheaţa, pe scena emisiunii au urcat concurenţi unul şi unul, cu potenţial mare de a deveni "Vocea României". Uneori nu s-a întors nici un scaun, alteori s-au întors toate, iar antrenorii şi-au expus fiecare cum a ştiut mai bine atuurile pentru care merită să fie ales.

Marţea viitoare, show-ul de la Pro TV continuă cu încă o ediţie de audiţii pe nevăzute, în care cei patru antrenori au posibilitatea să-şi completeze echipele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici