"Vocea României", lider de audienţă marţi seară

Emisiunea "Vocea României" de la Pro TV a fost lider de audienţă marţi seară, când cei patru antrenori şi-au completat echipele, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

984 afișări
Imaginea articolului "Vocea României", lider de audienţă marţi seară

"Vocea României", lider de audienţă marţi seară

Ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute" în care toţi cei patru antrenori şi-au completat locurile rămase libere a fost una de senzaţie. Unii dintre concurenţi au fost aplaudaţi la scenă deschisă şi câţiva au reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. Emisiunea difuzată de Pro TV marţi, în intervalul 20.16 - 22.24, a adunat în faţa micilor ecrane, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.04, peste două milioane de telespectatori din întreaga Românie. În minutul de aur de la 22.05, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV obţinea 14,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 38,7%. În acest minut, Antena 1 obţinea doar 2,9 puncte de rating şi 7,9% cotă de piaţă.

Pro TV a fost lider de piaţă incontestabil pe toate segmentele de public. Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV înregistra o audienţă medie de 10,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 29,1%, în timp ce Antena 1 obţinea mai puţin de jumătate, 5,2 puncte de rating şi 13,9% cota de piaţă.

Pe întreg publicul din mediul urban, Pro TV a înregistrat tot o audienţă dublă faţă de cea a competitorului său direct. În timp ce Pro TV obţinea 9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,9%, Antena 1 înregistra doar 5,8 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă.

Horia Brenciu şi-a completat şi ultimul loc pe care-l mai avea liber în echipa sa şi a ales-o pe Lucia Dumitrescu. La rândul ei, Lucia a spus că, dacă s-ar fi întors toate scaunele, ea tot pe Brenciu l-ar fi ales ca antrenor. Pe tânăra de 21 de ani telespectatorii au putut să o vadă şi la emisiunea "O-la-la", care a fost difuzată de Pro TV.

Marius Moga a reuşit să-l sufle pe Cristian Sanda, de numai 18 ani, din Craiova, de sub nasul tuturor, iar pentru asta a fost nevoit să se bată în argumente cu toţi cei trei juraţi care şi l-au dorit la fel de mult. "Am foarte multe de învăţat de la toţi patru, dar îl voi alege pe Moga!", a punctat Cristian.

Ultimul loc în echipa lui Moga a fost ocupat de Aura Pohoata, de 25 de ani, din Fălticeni, care a venit foarte încrezătoare la acest concurs "fără prejudecăţi". Aura a venit la "Vocea României" pentru a câştiga, mai ales că, spune ea, trăieşte o perioadă foarte bună în care astrele par să-i fie favorabile pe toate planurile. Concurenţa a împărţit complimente în stânga şi-n dreapta şi i-a declarat lui Brenciu că l-ar lua de soţ şi mâine. La Smiley a zis că preferă să nu se bage, pe Loredana a admiră, iar pe Marius Moga îl alege să-i fie antrenor.

Smiley a mai avut de completat trei locuri în echipa sa, iar concurenţii aleşi au fost: Marcel Lovin, Mihai Popistaşu şi Lavinia Vâlcan. Numele concurentului Lovin a fost pretext de semiotică pentru antrenorii care s-au oferit să dea log-in, log-out, reset, dar şi up-date atunci când şi-au prezentat motivele pentru care şi-l doresc în echipa lor. Cu o înfăţişare foarte degajată, îmbracat în bermude, cu pălărie şi tricou, Marcel Lovin a impresionat prin sensibilitatea din voce, dar şi volumul şi energia dozate în cantităţi ideale, chiar dacă în opinia lui Smiley cântecul ales şi l-ar fi imaginat interpretat de cineva îmbrăcat în frac. Marcel Lovin a preferat să meargă în echipa lui Smiley.

Despre Mihai Popistaşu din Iaşi antrenorii au spus că a cântat mai bine decât BackStreet Boys melodia aleasă. Chiar dacă înainte de concurs spunea că ar vrea să ajungă în echipa lui Brenciu pentru a învăţa de la el cum să facă să ţină mereu publicul în priză, în momentul în care s-au întors toţi antrenorii şi-a reconsiderat poziţia şi "Să fie Smiley" a spus el.

Doar Smiley s-a întors în faţa Laviniei Vâlcan din Timişoara şi s-a bucurat foarte mult că aceasta a ales să interpreteze o melodie în limba română. "Chiar dacă nu e poate cea mai bună voce din concurs, s-ar putea să fie cea mai inteligentă voce din competiţie", şi-a argumentat Smiley alegerea făcută.

Alina Toma şi Ana-Maria Fluturu sunt amândouă din Galaţi şi au 24 de ani. Acesta nu este singurul lucru pe care-l au în comun, ci şi faptul că vor fi antrenate de Loredana. Înainte de concurs Alina Toma îşi exprima dorinţa de a face parte din echipa Loredanei, dorinţa care i-a fost îndeplinită. În ceea ce-o priveşte pe Ana-Maria Fluturu, aceasta a impresionat prin timbrul său copilăresc şi
"dulceaţa" din vocea sa.

Cel de-al treilea concurent ales de Loredana şi ocupantul singurului loc disponibil în echipa sa a fost Daniel Lazăr, cel care a impresionat-o prin bărbăţia vocii sale. Loredana a fost impresionată de vocea sa puternică şi expresivă şi abia aşteaptă să lucreze împreună.

Începând de marţea viitoare, "Vocea României" trece în cea de-a doua fază a competiţiei, "Confruntările", când antrenorii vor fi nevoiţi să renunţe la şapte dintre concurenţii aleşi. Deciziile vor fi greu de luat, iar antrenorii vor fi greu încercaţi de emoţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici