"Vocea României" - lider de audienţă. Surpriza emisiunii a fost fiul Matildei Pascal Cojocăriţa

Cea de-a cincea ediţie a noului sezon "Vocea României", difuzată vineri seară, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, surpriza acestei ediţii a show-ului fiind Alin Pascal, fiul cântăreţei de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, informează Pro TV.

1838 afișări
Imaginea articolului "Vocea României" - lider de audienţă. Surpriza emisiunii a fost fiul Matildei Pascal Cojocăriţa

"Vocea României" - lider de audienţă. Surpriza emisiunii a fost fiul Matildei Pascal Cojocăriţa

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 - 22:50, la nivel naţional, aproape 1,8 milioane de telespectatori au urmărit competiţia în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audienţă de la 20:56, "Vocea României" a reuşit să aducă în faţa televizoarelor aproape 2,4 milioane de români.

Cea de-a cincea ediţie a noului sezon "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 11,1 puncte de rating şi 27,9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de televiziunea clasată pe locul al doilea, care a obţinut 8,6 puncte de rating şi 21,6% share.

Opt concurenţi au reuşit să îi convingă pe antrenorii show-ului "Vocea României", vineri seară, că merită să ajungă în echipele lor şi să lupte pentru marele trofeu în valoare de 100.000 de euro.

Prima pe scena celor mai bune voci din România a fost Tincuţa Fernea, care a interpretat melodia "When I was your man". Vocea ei i-a convins pe Marius Moga şi pe Tudor Chirilă să se lupte pentru ea, dar în cele din urmă Tincuţa l-a ales pe Tudor ca antrenor.

Surpriza de pe scena "Vocea României" din ediţia de vineri seară a fost Alin Pascal, fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa. Aflat în spatele cortinei, cu melodia "Ya No Estas a Mi Lado", Alin a convins-o pe Loredana să apese pe buton, astfel el a intrat direct în echipa acesteia.

Tomer Jack Weissbuch a interpretat melodia "Thinking Out Loud", iar Marius Moga a fost singurul care s-a întors, astfel că Tomer s-a dus direct în echipa acestuia.

Nicoleta Hăpăianu a ales melodia "Say you love me". Smiley, Moga şi Tudor au apăsat pe buton şi s-au luptat pentru a o convinge să aleagă echipele lor, dar aceasta l-a ales pe Smiley.

Elena Niciu a interpretat "Non, Je ne regrette rien". Loredana şi Tudor i-au dat emoţii concurentei şi au apăsat butonul în ultimul moment, iar concurenta a ales să facă parte din echipa Loredanei.

Melodia "A Man’s World", interpretată de Andreea Diana Oprea, i-a făcut pe antrenori să danseze în scaune. Moga a fost cel care a apăsat pe buton, astfel că şi-a mai completat echipa cu încă un concurent.

Alexandra Mitroi a ales să interpreteze melodia "Can’t Remember To Forget You" şi impresionat-o pe Loredana, care a ales-o în echipa ei.

Ruxandra Anania a fost ultima concurentă din ediţia de vineri seară care a reuşit să convingă antrenorii că merită să ajungă mai departe. A ales piesa "This World", iar antrenorii nu au reuşit să îşi dea seama dacă este interpretată de un băiat sau de o fată. Smiley a fost cel care a convins-o pe Ruxandra să meargă în echipa lui.

Astfel, în cea de-a cincea ediţie a audiţiilor pe nevăzute, Tudor Chirilă şi-a mai adăugat un concurent în echipă, Loredana şi-a adus încă trei concurenţi, iar Marius Moga şi Smiley încă doi concurenţi. În momentul acesta, echipa Loredanei are nouă concurenţi, iar echipele lui Moga, Tudor şi Smiley au câte zece concurenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici