"VOCEA ROMÂNIEI": Un nou sezon începe pe 18 septembrie

Sezonul al cincilea al show-ului "Vocea României" va începe pe 18 septembrie, de la ora 20.30, la Pro TV, după ce antrenorii concursului, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă, şi-au completat echipele.

353 afișări
Imaginea articolului "VOCEA ROMÂNIEI": Un nou sezon începe pe 18 septembrie

"VOCEA ROMÂNIEI": Un nou sezon începe pe 18 septembrie

În această vară, caravana "Vocea României" a căutat cele mai bune voci din ţară, în timpul preselecţiilor pentru sezonul al cincilea.

Timp de două luni, echipa Pro TV a călătorit mai mult de 3.100 de kilometri şi a vizitat cinci oraşe - Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Bucureşti -, iar la preselecţii au venit peste 2.000 de persoane, pregătite să demonstreze că vocea lor este cea care va întoarce scaunele antrenorilor.

În etapa următoare, antrenorii şi-au ocupat scaunele şi au început audiţiile pe nevăzute. Meniul muzical oferit de aspiranţii la titlul de "Vocea României" a fost complet, cu melodii româneşti, hituri din repertoriul internaţional, dar şi alte surprize pe care telespectatorii le pot vedea începând cu 18 septembrie, informează Pro TV.

Loredana, Moga, Smiley şi Tudor şi-au completat echipele, iar acum sunt într-o perioadă de pregătiri şi repetiţii pentru etapa în care competiţia vocilor se va muta în ringul "Vocea României".

Pavel Bartoş, gazda emisiunii, i-a urmărit pe antrenori, a încurajat concurenţii, a fost alături de susţinătorii lor şi a liniştit spiritele de fiecare dată când lupta pentru o voce puternică a devenit mai crâncenă, precizează Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici