"Vorbeşte liber!", într-o nouă formulă la TVR 1. Cine sunt moderatorii

Talk-show-ul "Vorbeşte liber!", una dintre principalele emisiuni de dezbatere ale Televiziunii Române, va fi moderat, începând de luni, prin rotaţie, de jurnaliştii Sorin Avram, Claudiu Lucaci, Adrian Bucur şi Mihai Rădulescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii TVR.

1009 afișări
Imaginea articolului "Vorbeşte liber!", într-o nouă formulă la TVR 1. Cine sunt moderatorii

"Vorbeşte liber!", într-o nouă formulă la TVR 1. Cine sunt moderatorii (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Emisiunea "Vorbeşte liber!" va fi difuzată de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct, în următoarea formulă: luni - cu moderator Sorin Avram, marţi - cu moderator Claudiu Lucaci, miercuri - cu moderator Adrian Bucur şi joi - cu moderator Mihai Rădulescu, au precizat reprezentanţii Televiziunii Române, contactaţi de agenţia MEDIAFAX.

Programul "Vorbeşte liber!" este produs de Direcţia Ştiri a Televiziunii Române, fiind difuzat după principala emisiune informativă a TVR 1, "Telejurnalul" de la ora 20.00.

În emisiunea "Vorbeşte liber!" sunt abordate problemele zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

Talk-show-ul "Vorbeşte liber!" a început să fie difuzat la TVR 1 în septembrie 2014, fiind moderat până în prezent doar de Sorin Avram.

Această emisiune a fost introdusă în grila TVR 1 în perioada în care Televiziunea Română era condusă de Stelian Tănase. Cu acest prilej, Sorin Avram a început colaborarea sa cu televiziunea publică. Înainte să modereze "Vorbeşte liber!" de la TVR 1, Sorin Avram a fost editorialist al Monitorului de Suceava, al cotidianul.ro şi realizator TV la o televiziune locală din Suceava.

Pe de altă parte, Claudiu Lucaci, Adrian Bucur şi Mihai Rădulescu sunt jurnalişti din Televiziunea Română.

Claudiu Lucaci a fost, în perioada iulie 2012 - aprilie 2015, director al Direcţiei Ştiri din Societatea Română de Televiziune (SRTv). La sfârşitul lunii aprilie, Lucaci a fost înlocuit la conducerea Ştirilor TVR cu Raluca Brumariu, printr-o decizie luată de Stelian Tănase, care, la momentul respectiv, era preşedinte-director general al SRTv.

Pe de altă parte, Adrian Bucur a fost membru în fostul Consiliul de Administraţie al TVR.

Fostul Consiliu de Administraţie al SRTv, care a fost condus de preşedintele-director general Stelian Tănase, a fost demis de plenul Parlamentului pe 23 septembrie, odată cu respingerea raportului de activitate al Televiziunii Române pe anul 2014.

În aceeaşi zi, plenul Parlamentului a numit-o pe Irina Radu, directorul de programe al TVR, în funcţia de director general interimar al SRTv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici