Workshop dedicat cinematografiei româneşti, la Bucureşti

Al patrulea workshop din proiectul PHARE dedicat audiovizualului românesc va avea ca teme distribuţia, exploatarea, marketing-ul şi promovarea filmelor şi se va desfăşura pe 18 şi 19 octombrie, la Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Workshop dedicat cinematografiei româneşti, la Bucureşti

Workshop dedicat cinematografiei româneşti, la Bucureşti

Evenimentul se adresează unui număr de 20 de distribuitori de film, regizori, agenţi de vânzări, distribuitori, manageri de cinematograf şi unui număr de cinci observatori. Statutul de observator va fi acordat studenţilor interesaţi în distribuţia de film, marketing şi promovare.

Participanţii, cu excepţia observatorilor, trebuie să fie implicaţi în mod activ în producţia, distribuţia, proiecţia, marketing-ul filmelor sau în activităţile de promovare din sectorul audiovizual.

Scopul workshop-ului este de a oferi informaţii folositoare profesioniştilor implicaţi în activităţi de producţie, distribuţie, proiecţie şi marketing/promovare a filmelor.

Cei interesaţi îşi pot trimite candidaturile până pe 11 octombrie, ora 16.00, la sediul Centrului Naţional al Cinematografiei. Nu există taxă de participare. Nu se decontează cheltuielile de transport şi cazare.

Proiectul PHARE "Dezvoltarea şi consolidarea expertizei profesionale în domeniul audiovizual românesc" oferă trei scheme de granturi, în valoare totală de 900.000 de euro, pentru domeniile: training, dezvoltare şi distribuţie. Dedicat în exclusivitate României, proiectul are trei componente: formarea profesioniştilor din audiovizual (cu un buget total de 250.000 euro), dezvoltarea de proiecte (300.000 euro) şi distribuţia de filme (350.000 euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici