Yahoo va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare

Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare, pentru acces mai uşor la informaţii de pe dispozitive mobile, intensificând eforturile de a ajunge din urmă Google.

139 afișări
Imaginea articolului Yahoo va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare

Yahoo va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Avem în pregătire lucruri foarte cool, pe care le vom anunţa şi lansa în următoarele luni", a declarat Laurie Mann, vicepreşedinte pentru cercetare, în primul interviu acordat de la numirea sa în funcţie, în luna februarie, potrivit Bloomberg.

Unele dintre modificări sunt dezvoltate în colaborare cu Microsoft, cu care Yahoo are un acord de parteneriat în domeniul serviciilor de căutare, iar altele sunt realizate doar de Yahoo.

Mayer, director general al Yahoo din iulie anul trecut, vrea să relanseze creşterea companiei concurând mai intens Google, pe o piaţă a publicităţii prin intermediul serviciilor de căutare în valoare de 19,8 miliarde de dolari.

Şefa Yahoo vrea totodată să profite cât mai mult de pe urma parteneriatului pe zece ani cu Microsoft, după o încercare nereuşită de a renunţa la colaborare.

Înainte de a veni la Yahoo, Mayer a contribuit la transformarea Google în cel mai mare operator al unui motor de căutare la nivel mondial.

Potrivit EMarketer, Google a atras anul trecut 73% din veniturile din publicitate prin serviciile de căutare, pe piaţa de profil din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici