Zamfir Dumitrescu - finalist la Salonul Internaţional de Pictură, din San Antonio

Lucrarea "Friday", a pictorului Zamfir Dumitrescu, a fost selecţionată la Salonul Internaţional de Pictură 2008 din San Antonio, Texas, un proiect al International Museum of Contemporary Masters.

263 afișări
Imaginea articolului Zamfir Dumitrescu - finalist la Salonul Internaţional de Pictură, din San Antonio

Zamfir Dumitrescu - finalist la Salonul Internaţional de Pictură, din San Antonio

Pictura lui Dumitrescu a fost aleasă, alături de alte 305, dintr-un total de 1175 de lucrări aparţinând unor pictori din întreaga lume.

După cum precizeaza juriul în scrisoarea trimisă artiştilor selecţionaţi, s-a urmărit ca în expoziţie să fie prezente lucrări "excepţionale din toate punctele de vedere", ţinându-se seama de compoziţie/ desen, de folosirea culorii, de originalitate, de creativitate, de sensibilitate, de alegerea subiectului.

La Salonul Internaţional de Pictură 2008 din San Antonio se vor acorda premii în valoare totală de 25.750 de dolari, marele premiu, "Best of Show", fiind în valoare de 8.000 de dolari.

Se va întocmi, de asemenea, un top al juriului - "50 Jury’s Top Fifty".

Decernarea premiilor se va face la vernisajul Salonului, care va avea loc vineri.

Salonul Internaţional de Pictură 2008 va fi deschis începând cu 11 aprilie şi până pe 2 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici