ZF a lansat a patra ediţie a anuarului "Who's who în Business"

Ziarul Financiar a lansat, marţi, cea de-a patra ediţie a anuarului "Who's who în Business" ce prezintă 1.000 dintre cei mai importanţi oameni din economie - manageri, antreprenori, specialişti şi consultanţi care contează pentru fiecare industrie din România, potrivit unui comunicat.

155 afișări
Imaginea articolului ZF a lansat a patra ediţie a anuarului "Who's who în Business"

ZF a lansat a patra ediţie a anuarului "Who's who în Business"

Anuarul ZF "Who's who in Business: Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business" oferă un clasament ce aduce în lumină managerii care au rezistat şi dominat contextul economic dur şi care au reuşit să contribuie la stabilizarea afacerilor pe care le conduc sau din care fac parte.

Categoria managerială a României, care s-a schimbat masiv în ultimii 10 ani, a întinerit şi s-a internaţionalizat, a fost supusă unei analize realizate de Ziarul Financiar, analiză care evidenţiază sectoarele cele mai stabile, domeniile care şi-au păstrat oamenii cheie şi industriile care s-au ridicat şi s-au stabilizat financiar.

"Who's who in Business" aduce în lumină 1.000 de personalităţi din business din fiecare sector economic din piaţă, fiind structurat în doisprezece capitole - Servicii financiare, Energie, Auto, Industrie, Construcţii & Real estate, Bunuri de larg consum, Farma & sănătate, Turism & restaurante, Media & advertising, Servicii profesionale, Transporturi şi comerţ şi IT & C.

"Who's who in Business: Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business" este distribuit împreună cu ediţia ZF din 25 octombrie pe tot tirajul de la punctele de difuzare a presei, la preţul de 30 de lei. Anuarul va sta pe piaţă două săptămâni şi va fi distribuit gratuit abonaţilor ZF.

Ziarul Financiar este liderul presei de business din România. De 13 ani pe piaţa românească, ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Cotidianul de afaceri şi site-ul www.zf.ro, împreună cu suplimentele, cataloagele şi evenimentele ZF, reprezintă o sursă esenţială de informaţii şi interpretări pentru manageri, investitori şi antreprenori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici