Ziarul Gândul se relansează luni, cu modificări de logo, layout şi conţinut

Cotidianul Gândul, editat de Publimedia International, se relansează luni în ediţia print, fiind operate modificări de logo, layout, dar şi de conţinut.

148 afișări
Imaginea articolului Ziarul Gândul se relansează luni, cu modificări de logo, layout şi conţinut

Ziarul Gândul se relansează luni, cu modificări de logo, layout şi conţinut (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Cotidianul Gândul apare pe piaţă, de luni, 20 septembrie, într-o formulă grafică nouă, beneficiind de o schimbare majoră a layout-ului, formatul rămânând însă acelaşi, Berliner.

"Noua formă grafică a ziarului Gândul este modernă, atractivă, apropiată de internet. Din punct de vedere al conţinutului, va face agenda zilei în continuare. Într-o lume în care suntem confruntaţi cu o avalanţă de informaţii, Gândul se diferenţiază prin credibilitate, cea mai bună selecţie de ştiri şi cele mai pertinente opinii. Acest tip de conţinut va fi probabil tot mai căutat şi brandul Gândul îşi va păstra atributul de a fi o sursă de informaţii de încredere pe print, online şi mobil, într-o formă grafică atractivă şi adecvată fiecărui canal de comunicare", a declarat pentru MEDIAFAX Cosmina Noaghea, Director de Publishing Publimedia International.

"Încercăm să dăm ziarului Gândul o faţă occidentală. Era o schimbare necesară, după ce, la începutul anului, am modificat fundamental pagina de internet a publicaţiei (www.gandul.info). Gândul a luat elemente din varianta online, dar a preluat şi formule grafice ale unor ziare britanice şi franţuzeşti, cum ar fi The Guardian sau Le Figaro", a declarat pentru MEDIAFAX Claudiu Pândaru, redactor-şef Gândul.

De asemenea, logoul ziarului va fi modificat fundamental, culoarea roşie urmând să fie schimbată cu cea albastră.

Pe lângă schimbarea formulei grafice, ziarul va beneficia şi de modificări pe partea editorială: "Vom avea mai multe opinii şi comentarii decât până acum ale ziariştilor Gândul", a spus Claudiu Pândaru.

De asemenea, prima pagină a ediţiei print va fi similară celei din varianta online.

Relansarea ziarului a fost promovată şi cu ajutorul unor personalităţi publice, cititori ai publicaţiei Gândul, precum guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici