Ziua Mondială a Animalelor, marcată miercuri, la Muzeul Antipa

În acest an, va avea loc un târg de adopţii pe peluza muzeului.

147 afișări
Imaginea articolului Ziua Mondială a Animalelor, marcată miercuri, la Muzeul Antipa

Ziua Mondială a Animalelor, marcată miercuri, la Muzeul Antipa

Manifestările de miercuri sunt organizate la Muzeul ANtipa în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia de Mediu-Serviciul Ecologie Urbană, Jandarmeria Română, Autoritatea Pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi Asociaţia TNR.

Iubitorii de câini şi pisici sunt invitaţi de ASPA şi Asociaţia TNR la târgul de adopţii care va avea loc pe peluza Muzeului. „Sperăm ca toţi participanţii să-şi găsească un companion blănos. ASPA şi TNR precizează că patrupedele sunt sănătoase, microcipate, deparazitate, vaccinate şi, în funcţie de vârstă, sterilizate”, transmit reprezentanţii muzeului.

De asemenea, vizitatorii pot participa la demonstraţii de dresaj canin şi ecvestru susţinute de Jandarmeria Română.

Cei mici vor avea şi o zonă dedicată pentru exersarea abilităţilor artisitice, unde vor putea desena, colora animaluţele lor preferate.

Iată programul activităţilor:
10.00-19.00 - Vizitarea gratuită a expoziţiei permanente
10.00-16.00 – Târg de adopţii – câini şi pisici
10.00-18.00 – Desene colorate cu animale preferate
12.00-18.00 – Demostraţii de dresaj canin şi ecvestru

Ziua Mondială a Animalelor a luat naştere în urma convenţiei ecologiştilor din Florenţa, în anul 1931, şi a avut drept scop atragerea atenţiei asupra creşterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariţie. În prezent, această zi are menirea de a recunoaşte rolul important ocupat de animale atât în natură, cât şi în viaţa oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
antipa,
animale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici