1,2 miliarde lei, pentru ajutoarele naţionale tranzitorii pentru fermieri

Guvernul aprobă, vineri, două hotărâri prin care peste 1,2 miliarde lei vor ajunge la fermierii din sectorul vegetal şi zootehnic.

92 afișări
Imaginea articolului 1,2 miliarde lei, pentru ajutoarele naţionale tranzitorii pentru fermieri

1,2 miliarde lei, pentru ajutoarele naţionale tranzitorii pentru fermieri

„Aprobăm două hotărâri de Guvern prin care peste 1,2 miliarde de lei vor ajunge la fermierii din sectorul vegetal şi zootehnic, în contul cererilor depuse în cursul anului trecut”, a spus premierul marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, fondurile reprezintă ajutoarele naţionale tranzitorii finanţate din fonduri europene.

De aceste sume vor beneficia peste 550.000 de fermieri din sectorul vegetal şi 200.000 din cel zootehnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici