31 de miliardari valorează mai mult decât are Trezoreria SUA în numerar

Nivelul de numerar deţinut de Trezoreria SUA se prăbuşeşte spre un nivel periculos de scăzut.

512 afișări
Imaginea articolului 31 de miliardari valorează mai mult decât are Trezoreria SUA în numerar

La închiderea şedinţei din 25 mai, Trezoreria avea doar 38,8 miliarde de dolari în numerar, potrivit celor mai recente date federale. Aceasta este în scădere de la peste 200 de miliarde de dolari la începutul acestei luni şi se apropie de nivelul minim de 30 de miliarde de dolari, conform CNN.

Pentru context, 31 de miliardari valorează fiecare mai mult decât cele 38,8 miliarde de dolari în numerar ale guvernului federal, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Unii dintre ei, cum ar fi mogulul din industria modei Bernard Arnault, valorează mult mai mult. Arnault, preşedintele producătorului de bunuri de lux LVMH, are o avere netă estimată la 193 de miliarde de dolari. Miliardarul Tesla, Elon Musk, are o avere de 185 de miliarde de dolari, iar fondatorul Amazon, Jeff Bezos, are o avere netă de 144 de miliarde de dolari.

Lista celor 31 de miliardari care au o avere mai mare decât totalul în numerar al “Unchiului Sam” include nume cunoscute precum Michael Dell, legendarul investitor Warren Buffett şi cofondatorul Facebook Mark Zuckerberg, dar şi miliardari cu profil mai mic, cum ar fi miliardarul francez Francois Pinault şi preşedintele Chanel, Alain Wertheimer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici